onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu al vanaf € 22,50 pp klik hier

Een dagje uit in de Achterhoek

DAGJE UIT IN DE ACHTERHOEK MET DAFTOURS
Een dagje uit in de Achterhoek organiseer je met DAFtours! Ga op pad met deze ouderwetse DAF 33 en ontdek de Achterhoek. De Achterhoek (Nedersaksisch: Achterhook) wordt het ‘geluk van Nederland’ genoemd en daar zijn we trots op! Deze streek ligt in het oosten van Nederland in de provincie Gelderland en beslaat het gebied tussen de IJssel in het westen, de Oude IJssel in het zuidwesten, de Duitse grens in het zuiden en oosten en de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden.

Hier zijn de wegen niet recht. Deze slingert langs mooie bomen, om boerderijen, en hier lopen nog koeien in de wei. Je krijgt telkens een ander uitzicht. Dan een bosrand, dan weer zijn het akkers. Je ziet al rijdend de boerderijen verdwijnen achter houtwallen en boomgroepen en er lopen golvingen tot aan de horizon. En dan ineens heb je weer een vergezicht of een kleine rivier. Het lijkt een toneel met verschillende coulissen. Het landschap van de Achterhoek wordt daarom ook wel een coulisselandschap genoemd.

Maar de route gaat ook  langs de kastelen, onze molens, de wijngaarden en door pittoreske dorpjes. Nergens is de afwisseling in het landschap zo groot als in de Achterhoek

DAF tours organiseert graag je dagje uit in de Achterhoek! Een gezellig onvergetelijk dagje uit in de Achterhoek samen met je collega’s, vrienden of familie boek je bij DAF-tours. DAF-tours neemt je mee naar de jaren zestig met de DAF 33 variomatic (automaat).

Deze ouderwetse DAF 33, vroeger ook wel de truttenschudder genoemd, is een belevenis op zich. Je dag start met een kop koffie met wat lekkers. Na een korte uitleg ga je met je collega’s, vrienden of familie een DAFtours tocht maken door de prachtige Achterhoek.

Kijk bij de arrangementen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.