onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu al vanaf € 22,50 pp klik hier

Losse verhuur

EEN DAGJE UIT MET EEN DAF MET JE VRIENDEN OF FAMILIE? EEN VRIJGEZELLENFEEST? EEN BEDRIJFSUITJE? OF GEWOON ZOMAAR?
Waan je deze dag in de jaren zestig! Lachen & veel plezier gegarandeerd! Onze moeder had zo’n DAF toen we tieners waren. Dit was absoluut geen uitje! Vol schaamte zover mogelijk naar onder in de stoel zakken. Nu dertig jaar later is een DAF het meest fantastische! Al bij het instappen en starten komt er een grote glimlach en die verdwijnt de rest van de rit niet meer van je gezicht.

Zal het komen omdat we een meest moderne auto’s gewend zijn? Het geluid, de toeter, de pook voor of achteruit en dat is het. Hoezo stoel verzetten naar de meest makkelijke stand? Radio, bluetooth, navi of hoofdsteunen? Nee hoor, gewoon terug naar vroeger, terug ook naar onbezorgd genieten! Genieten van de DAF en van de geweldige omgeving in de Achterhoek. Natuurlijk ook van de lekkernijen in de Achterhoek. Van de molens, de kastelen, van een pannenkoek of ‘gewoon’ van de natuur. Je kunt jullie dag of halve dag zo invullen als jullie willen. En geen zorg om te verdwalen, de navi is vervangen door een uitgebreide route op papier!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een prachtige DAF 33 mee te krijgen zonder route. Lekker zelf beslissen waar je heen gaat is ook heerlijk. Mocht u voor deze optie kiezen, dan is het wel verstandig om binnen een straal van 20 km om ons heen te blijven rijden. We hebben natuurlijk te maken met oude en gevoelige voertuigen en ondanks dat wij deze zeer goed onderhouden blijven het oldtimers. Hierom bieden wij ook pechservice aan. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen moeten we wel in de buurt van elkaar zijn, dit is de reden dat wij aangeven niet te ver van ons af te gaan rijden.

Een stukje geschiedenis over de DAF. Wist je dat DAF de afkorting is van “Van Doorne’s Aanhangwagenfabriek N.V”? Welke later overging in “Van Doorne’s Automobielfabriek N.V.”. Een auto- en een vrachtautofabrikant, in 1932 opgericht door Hub van Doorne. En dat de bijnaam van Variomatic ‘Het pientere pookje’ is? De DAF 33 Variomatic is schaars. Daar heeft het TV programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ in het onderdeel achteruit rijden voor gezorgd. Een Variomatic kan namelijk net zo hard vooruit als achteruit.

Voor dit gegarandeerd plezier & de glimlach rekenen wij de volgende tarieven:
Ochtend tour van 10.00 tot 12.00 uur € 100,- per DAF.
Ochtend tour van 09.30 tot 12.30 uur € 120,- per DAF.
Middag tour van 13.00 tot 17.00 uur € 140,- per DAF.
Voor een hele dag van 09.00 tot 17.00 uur € 225,- per DAF.

In de maanden november tot april dienen de Dafjes voor 16.00 weer retour te zijn. Starten kan dan vanaf 12.00. 

Afwijkende rijtijden zijn in overleg mogelijk

Onze tarieven zijn inclusief:

Een DAF 33 op basis van 4 personen

  • Routebeschrijving 
  • Instructie
  • Brandstof
  • WA en inzittenden verzekering
  • Pechservice
  • Reserveringskosten

Voor onze DAFtours gelden de volgende regels:
  • Maximaal 4 personen per DAF.
  • Voor het besturen van een DAF moet je minimaal 21 jaar zijn, in het bezit van een geldig rijbewijs B.