onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu al vanaf € 22,50 pp klik hier

Daf fotopuzzeltocht

PUZZELEN, NAVIGEREN, GENIETEN, STUREN… DE Maf In Een DAF FOTOPUZZELTOCHT

Tijdens deze populaire DAF tour ga je met je team ( max 4 per daf ) op zoek naar de juiste antwoorden die je onderweg zult tegenkomen. Jullie krijgen een mapje met 21 foto’s mee, met de opdracht deze in de juiste volgende te leggen. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg, mits je goed oplet.

Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF puzzeltocht. Een chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft, remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden of, en stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien.

Deze fotopuzzelrit is voor jong en oud interessant, onderweg komt u langs de molen in buurtschap Linde en iets voorbij de helft van de route bij Klimbos en pannekoekenrestaurant "De Heikamp" of het Doolhof in Ruurlo waar u een stop kunt maken. Ook in het centrum van Ruurlo zitten diverse horecagelegenheden.

Wanneer alle teams terug zijn gekeerd, wordt er bekend gemaakt wie zich het winnende team mag noemen. De gemiddelde duur van deze tocht is 3-3,5 uur incl evt. een eigen pauze onderweg bij de molen of het doolhof of laat u verwennen bij een horeca gelegenheid onderweg  ( De Heikamp Ruurlo ) 

Ochtendtarief: 120,- per 4-persoons DAF (9.00-12.00)
Middagtatief: 140,- per 4-persoons DAF (start vanaf 13.00)
*In de maanden november tot april dienen de Dafjes voor 16.00 weer retour te zijn, starten in de middag kan dan vanaf 12.00
Andere tijden in overleg.

Voor meer informatie gebruik ons contactformulier of bel ons op telnr. 0575-554228 (keuzemenu 2)

Het arrangement verlengen of afsluiten met een barbecue- of ander buffet behoort ook tot de mogelijkheden.