onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu al vanaf € 22,50 pp klik hier

Daf fotopuzzeltocht

PUZZELEN, NAVIGEREN, GENIETEN, STUREN… DE Maf In Een DAF FOTOPUZZELTOCHT

Tijdens deze populaire DAFtour ga je met je team ( max 4 per daf ) op zoek naar de juiste antwoorden die je onderweg zult tegenkomen. Jullie krijgen een mapje met 21 foto’s mee, met de opdracht deze in de juiste volgende te leggen. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg, mits je goed oplet.

Iedereen in de DAF heeft een taak tijdens deze DAF puzzeltocht. Een chauffeur die de DAF stuurt in de richting die de navigator aangeeft, remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden of, en stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien.

Deze fotopuzzelrit is voor jong en oud interessant, onderweg komt u langs de molen in buurtschap Linde en iets voorbij de helft  van de route bij Klimbos en pannekoekenrestaurant De Heikamp of de Doolhof in Ruulo waar u een stop kunt maken.

Wanneer alle teams terug zijn gekeerd, wordt er bekend gemaakt wie zich het winnende team mag noemen. De gemiddelde duur van deze tocht is 3.5 uur incl evt. een eigen pauze onderweg bij de molen of de doolhof of laat u verwennen bij een horeca ( De Heikamp) gelegenheid.

Arrangement DAF Fotopuzzeltocht

13.00 uur ontvangst
13.15 uur uitleg en instructie
13.30 uur vertrek Daf puzzeltocht
15.00 uur pauze onderweg ( eigen )
15.45 uur vervolg Daf puzzeltocht 
16.30 uur retour
17.00 uur einde arrangement

prijs € 35,- per persoon ( bij 4 personen per daf )

Andere tijden in overleg.
Voor meer informstier gebruik ons contactformulier of bel ons op telnr. 0575-554228

Het arrangement verlengen of afsluiten met een Barbeque of Buffet behoort ook tot de moglijkheden