onverwacht
veelzijdig &
uitdagend!
Reserveer nu al vanaf € 22,50 pp klik hier

Daf Selfiegame

TEAMBUILDING IN DE ACHTERHOEK IN EEN DAF33 Selfie Game

Teambuilding in de Achterhoek? Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen, maar is het effectief om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties? Teambuilding is een manier van werken. Alleen door er dagelijks bewust mee bezig te zijn, breng je een team tot mooie presaties 

Hoe breng je een team op een leuke manier tot leven?

Middels onze Daf selfiegame kunnen wij op een onspannen manier, met max 4 personen per Daf,  middels een mooie route door de achterhoek en een  pauze onderweg veel betekenen in dit proces. Creatieviteit, navigeren, puzzelen en stuurmanskunst zijn de sleutelwoorden voor deze  bij voorbaat geslaagde dag.

Deelnemers zitten met maximaal 4 personen in een Daf. rijden de 40 km route middels een route beschrijving. Onderweg maken ze een achttal selfies. Deze sturen ze tijdens de rit naar de Groepsapp. Via deze groepsapp ontvangen deelnemers ook nog extra opdrachte. vanuit onze organisatie. Team wat de meest creatieve leuke orginele selfies heeft gemaakt wint de selfie game.

De Kosten voor een Maf in een Daf Selfiegame zijn
€ 150,- per Daf.  
Maximaal 4 personen per Daf
Duur incl. eigen pauze, (of bij horeca) 3-5 uur.

Een stukje geschiedenis over de DAF
Wist je dat DAF de afkorting is van “Van Doorne’s Aanhangwagenfabriek N.V”? Welke later overging in “Van Doorne’s Automobielfabriek N.V.”. Een auto- en een vrachtautofabrikant, in 1932 opgericht door Hub van Doorne. En dat de bijnaam van Variomatic ‘Het pientere pookje’ is? De DAF 33 Variomatic is schaars. Daar heeft het TV programma ‘Ter land, ter zee en in de lucht’ in het onderdeel achteruit rijden voor gezorgd. Een Variomatic kan namelijk net zo hard vooruit als achteruit.